Glutenfri Græskarboller
Saftige, bløde og lækre boller til efterårshygge
Glutenfri græskarboller er noget jeg har været i tvivl om det var noget man skulle kaste sig ud i.
I flere år har jeg set opskrifter på græskarboller, med rigtig græskar i dejen og tænkte det var noget mærkeligt.
Men ved du hvad? Det er spor ikke mærkeligt. Det er de lækreste boller man kan få og det passer endda perfekt til sæsonen.
Misforstå mig ikke, jeg elsker græskar. Men har aldrig spist det i bagværk indtil nu.
Græskarmos giver bollerne en dejlig saftig krumme og en let sød, nødagtig smag.
Denne opskrift på glutenfri græskarboller er nem og hurtig at bage. Og når du nu skal til at koge græskar, kan du lige så godt lave en stor portion og sæt resten i fryseren. Jeg har prøvet det og optog græskarmos giver de samme lækre boller.
Nederste på siden, har jeg et forslag til dig, hvis du vil bage søde og krydret græskarboller.
God bagelyst 🎃
PS: kom tilbage og skriv en kommentar til opskriften, når du har prøvet den. Det er noget sjovere at udvikle opskrifter, når du er en del af processen. 💖
Glutenfri Græskarboller
Udstyr
Ingredienser
Sådan gør du
Almindelige boller bagt i støbejernsgryde
Noter
Så kan du skrue lidt mere på sukkeret ved at tilføje 15 gram ekstra og en 1 tsk Cake Factor krydderimix fra Mill & Mortar
Flere opskrifter fra kategorien
Glutenfri Nutellasnegle
Glutenfri nutellasnegle er de blødeste og lækreste bagværk, der er nemt at lave og vil imponere dine gæster – også dem, der spiser gluten
Glutenfri Chokoladehorn
Chokoladehorn giver dig det lækreste bagværk, som gør du helt glemmer du spiser glutenfrit
Glutenfri Kartoffelboller
Glutenfri kartoffelboller er en tilpasset opskrift fra min barndom. Jeg elsker sådan en varm kartoffelboller med tandsmør. Det er definitionen af comfyfood
0 kommentarer