Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantilly
Af alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags…
Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi… tja, det er ikke noget man selv laver derhen.
Jeg synes vandbakkelser er taknemmelige og bager du dem rigtigt, får du en lækker kage, til mange forskellige lejligheder.
Denne her er min glutenfri opskrift på verdens bedste vandbakkelser.
Det jeg synes er lækker ved denne fastelavnsboller er, at den er overdådig… men på den gode måde, uden at den fylder meget i maven…
Syrligheden fra solbærcurd giver en god kontrast til den sødmee og fløjlsblød tekstur fra chantilly cremen.
Jeg håber du bliver glad for den!
God bagelyst!
Bager du denne opskrift, del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏
Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Kram og solskin ☀️
Anelise
Glutenfri Fastelavnsboller som donut med solbærcurd og chantilly
Udstyr
Ingredienser
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Pynt
Sådan gør du
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Samling & Pynt
Noter
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri banankage
Upside-down banankage med karamelliseret bananer… er den bedste banankage, og endda glutenfri
Glutenfri oreokage
Kagen for chokolade-elskere. Den dybde mørke chokolade passer perfekt sammen med den let syrlig og fløjlsblød creme
Glutenfri Fastelavnsboller med creme
De lækreste glutenfri fastelavnsboller med vaniljecreme og hindbærmarmelade
0 kommentarer