Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantilly
Af alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags…
Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bager, bare fordi…
Jeg synes vandbakkelser er taknemmelige og bager du dem rigtigt, får du en lækker kage, til mange forskellige lejligheder.
Denne her er min glutenfri opskrift på verdens bedste vandbakkelser.
Det jeg synes er lækker ved denne fastelavnsboller er, at den er overdådig… men på den gode måde, uden at den fylder meget i maven…
Syrligheden fra solbærcurd er et godt kontrast til den søde og fløjlsblød tekstur fra chantilly cremen.
Jeg håber du bliver glad for den!
God bagelyst!
Bager du denne opskrift, del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏
Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Kram og solskin ☀️
Anelise
Glutenfri Fastelavnsboller som donut med solbærcurd og chantilly
Udstyr
Ingredienser
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Pynt
Sådan gør du
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Samling & Pynt
Noter
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri Tropisk sommertærte
Her får du den bedste sommertærte med smag af syrlig passionsfrugt, cremet ruby chokolade og saltet karamel – alt det på en sprød bund af mørdej.
Glutenfri Oreo kiks
Nok den bedste glutenfri Oreo kiks du nogensinde kommer til at spise – den er vanedannende
Pink Velvet med ribs og karamel
Glutenfri pink velvet er en svampet og syrlig moussekage med ribs og karamelmousse, der smelter i munden med den bløde konsistens
0 kommentarer