Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantilly
Af alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags…
Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi… tja, det er ikke noget man selv laver derhen.
Jeg synes vandbakkelser er taknemmelige og bager du dem rigtigt, får du en lækker kage, til mange forskellige lejligheder.
Denne her er min glutenfri opskrift på verdens bedste vandbakkelser.
Det jeg synes er lækker ved denne fastelavnsboller er, at den er overdådig… men på den gode måde, uden at den fylder meget i maven…
Syrligheden fra solbærcurd giver en god kontrast til den sødmee og fløjlsblød tekstur fra chantilly cremen.
Jeg håber du bliver glad for den!
God bagelyst!
Bager du denne opskrift, del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏
Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Kram og solskin ☀️
Anelise
Glutenfri Fastelavnsboller som donut med solbærcurd og chantilly
Udstyr
Ingredienser
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Pynt
Sådan gør du
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Samling & Pynt
Noter
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri Clafoutis – kirsebærkage
Denne glutenfri clafoutis er nemt, hurtigt og den perfekte dessert til sommerhygge. Pluk kirsebær fra haven og kom i gang
Verdens bedste glutenfri cookies
Sprød, chewy, perfekt afbagt og verdens bedste glutenfri cookies med 3 slags chokolade kan du lave uden bøvl
Glutenfri gold brownie med citron
Brownie af alle brownie, lavede på gold chokolade og citron. Goldie med gold chokolade ganache er for dig, der elsker smagen af karamel
0 kommentarer