...

Anelise Severinsen:
Glutenfri mad for alle

Anelise Severinsen er en madelsker med stort M og glutenfri-nørd. Hun er passioneret omkring at udvikle lækre og nemme glutenfri opskrifter, der kan nydes af alle.

Anelises børn har cøliaki, og hun ved, hvor svært det kan være at finde glutenfri opskrifter, der smager godt. Derfor er det hendes mål at gøre glutenfri bagning mere tilgængeligt for alle.

Anelise bager efter de klassiske opskrifter, der er tilpasset til at være glutenfri. Hun bruger forskellige naturlig glutenfri meltyper og ingredienser for at opnå den bedste smag og tekstur.

Anelise deler sine opskrifter på sin Instagramprofil @anelise_severinsen, hvor hun har knap 15.000 følgere. Hun har også udgivet 3 bøger med glutenfri opskrifter.

I 2021 deltog Anelise i tv-programmet Den Store Bagedyst, hvor hun bagte sig til finalen med glutenfri lækkerier. Hun vandt efterfølgende både nytårskonkurrencen og den veganske udgave af programmet – hvor hun også bagte glutenfrit.

Anelises mål er at skabe samvær og madfællesskab mellem dem, der spiser med og uden gluten. Hun mener, at alle skal have mulighed for at nyde god mad sammen, uanset om de har cøliaki eller ej.

Anelises opskrifter er:

Lækre: Anelises opskrifter er udviklet til at smage godt, selvom de er glutenfri.
Nemme: Anelises opskrifter er nemme at følge, så alle kan være med.
Tilgængelige: Anelises opskrifter er baseret på klassiske opskrifter, så de er kendte og nemme at forstå.

Anelise Severinsen - Glutenfri opskrifter

Hejsa, Anelise her

Når jeg ikke bruger tid på at udvikle opskrifter, driver jeg min virksomhed Stepforward. Der hjælper jeg selvstændigen og SMV med deres online strategi (dvs, sociale medier, website og hvordan de skal kommunikere online) og så er jeg også med til at udvikle mine kunders drømme forretning.

Min familie er min største gave og det er dem, der motiverer mig til at blive bedre, mere tålmodig (det går virkelig godt, hvad?) og for dem ville jeg gå til månen og tilbage.

Min børn er grunden til jeg begyndte at bage glutenfrit. Jeg håber du bliver inspireret af mine opskrifter.

Vores hjem er mit sanktuarium og det sted jeg virkelig lader op. Her er der fokus på praktisk indretning, masser af hygge-hjørner og masser af planter.

 

Jeg drømmer at besøge

Rom

Nuværende hjemby

Hald Ege

Yndlings sted

Cypern

Anelise Den Store Bagedyst 2021

Yndlings Bagedyst kage

Finalekagen

error: Content is protected !!