...

Glutenfri Nutellasnegle

Anelises glutenfri fluffy nutellasnegle

Du vil aldrig ønske en anden snegle end den her – den bedste glutenfri nutellasnegle

Disclaimer: Inden du læser videre skal jeg oplyse, at denne opskrift blav udviklet i forbindelse med et samarbejde med Onyx Cookware, hvor jeg skullle bruge deres keramisk stegepande. 

 

Prøv at forestille dig det lækreste, blødeste og saftigste bagværk. Kom, jeg skal nok vente, luk lige øjnene og prøv at forestille det.

Fik du gjort det? Kunne du smage oplevelsen af at bide i noget så lækkert og endda glutenfrit?

Du behøver ikke at forestille det længere, for under 2 timer kan du opleve det i virkeligheden.

Disse nutellasnegle er de lækreste jeg nogensinde har smagt – som i EVER! og jeg er sikker på du vil aldrig ønske dig en anden snegle end denne opskrift på nutellasnegle.

Jeg glæder mig helt vildt til at høre hvad du synes om denne opskrift – jeg tror du vil elske den.

Til opskriften brugte jeg en blanding af nutella og den “kopi” fra Rema1000. Lige til denne her, tænker jeg at den blødere konsistens af den fra Rema1000 vil være bedst. Jeg var nødt til at varme min for at kunne smøre den på dejen. uden at den blevet revet i stykker.

Lad mig vide hvad du synes om Glutenfri Nutellasnegle herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele dit bagværk med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram. De billeder, der bliver delt med mig, bliver delt videre på min story og gemt i højdepunktet “Dit Bagværk”.

God bagelyst 💖

Nutellasnegle glutenfri

Glutenfri Nutellasnegle

Her får du den blødeste, saftig og uimodståelig glutenfri nutellasnegle du nogensinde kunne drømme om. Lad mig vide hvad du synes om opskriften ved at give din tilbagemelding.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Hævning 1 time
Samlet tid 1 time 40 minutter
Ret Dessert, Snack
Køkken Nordisk
Antal 7 stk.

Udstyr

  • 1 Onyx Cookware keramisk stegepande ø24cm med tilhørende låg kan erstattes af et fad eller springforme

Ingredienser
  

Glutenfridej

  • 1 dl kefir (eller kærnemælk) - stuetemperatur
  • 80 g sukker
  • 10 g tørgær
  • 1 æg - stuetemperatur
  • 1 tsk vaniljepaste - Dr. Oetker
  • 1,5 dl varmt vand - fra hanen
  • 6 g fiber HUSK
  • 300 g Anelises lys melblanding
  • 1/2 tsk flager salt
  • 75 g smør - stuetemperatur
  • 2 tsk bagepulver

Nutellafyld

  • 100 g Nutella (eller tilsvarende)
  • 1/2 tsk majsstivelse
  • 100 g piskefløde - varmet op til kogepunktet

Flødeostglasur

  • 60 g flødeost - Philadelphia - stuetemperatur
  • 25 g smør - stuetemperatur
  • 50 g flormelis
  • 1/2 tsk vaniljepaste - Dr. Oetker
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

Nutellafyld

  • Rør nutella sammen med majsstivelse. Varm nutella-blanding i mikroovnen ved få sekunders mellemrum, hvis det er svært at smøre den ovenpå dejen. Nutellaen skal ikke være varm, men den skal være blød nok, til den kan smøres uden at rive dejen i stykker.
    Vent med at varme fløden indtil sneglene er færdig hævet. Jeg kommer tilbage til den ved den næste punkt.

Glutenfridej

  • Varm ovnen ved 190℃ varmluft.
    Pisk kefir og æg sammen, til en ensartet masse.
    Pisk fiber HUSK sammen med varmt vand og lad den træk mens du måler de andre ingredienser.
    Bland de tørre ingredienserne sammen i skålen til din røremaskine.
    Hæld kefir/æggeblanding, HUSK-gelé og rør dejen i nogle få sekunder inden du tilsætter smør og salt. Rør dejen ved lav hastighed indtil alle tørre ingredienser ikke længere er synlige. Skru hastigheden til mellemhøje og rør dejen i 5 minutter.
    Hæld dejen på en melet overflade (jeg bruger rismel til det). Drys lidt rismel ovenpå dejen og rul den forsigtigt til en rektangel på ca. 25x42 cm. Sørg for at sikre dig, at dejen ikke hænger fast på bordet.
    Smør dejen med nutellafyld og skær dejen i 7 strimler på den lange led. Rul hver strimler til en snegle og sæt den på panden.
    NOTE: Bruger du ikke Onyx keramisk stegepande, skal du smøre fadet/springformen med smør inden du sætter sneglene i.
    Sæt lågen på og lad sneglene hæve i ca. 1 time - eller til de er dobbelt så store.
    Varm fløden til lige under kogepunktet og hælde den varme fløde over sneglene i panden. Sæt lågen på igen og bag sneglene (med låg på) ved 190℃ i 10 minutter. Tag lågen af og bag dem videre i 10-15 minutter, indtil de er lækre brune.
    Smør sneglene med flødeostglasur så snart de kommer ud af ovnen. Lad dem køle lidt ned og så er de klar til at serveres.

Flødeostglasur

  • Lav glasuren mens sneglene bager.
    Pisk smør og flødeost sammen til en silkeblød creme.
    Tilsæt flormelis og vaniljepaste og pisk videre til en cremet glasur. Sæt cremen til side, indtil den skal bruges.
    Smør glasuren på de varme snegle.
Keyword bagværk, glutenfri, Snacks
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

Flere opskrifter i samme kategori

Glutenfri oreokage

Glutenfri oreokage

Kagen for chokolade-elskere. Den dybde mørke chokolade passer perfekt sammen med den let syrlig og fløjlsblød creme

læs mere

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

error: Content is protected !!

Discover more from anelise.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading