Kransekagestykke med pistacie
Kransekage, anyone?
Har du altid kunne lide kransekager? Indrømmet, det er noget jeg har lært at elske.
Den første gang jeg smagt kransekage, fra bageren, syntes jeg det var lidt tørt, og det smagt alt for meget af marcipan.
Men så smagte jeg min venindes kransekage, tilbage i 2011, da vi holdt nytår sammen for første gang… Oh my, hvor var det lækkert og slet ikke tør.
Denne opskrift er inspireret af én jeg så på Instagram og også fordi jeg elsker, at lege med smag og kreere noget anderledes.
Første gang jeg lavede denne her var med tanke om at lave en overflødighedshorn. Men dejen er bare for blød til at kunne bygges op til enten et tårn eller horn.
Så den er blevet til kransekagestykker og i år har jeg tilsat en lækker, sprød låg af en blanding af hvidchokolade, jordbærchokolade og Ruby – alle 3 er fra Callebaut – som jeg er ambassadør for (reklame).
Så. God fornøjelse og lad mig vide hvad du synes om kransekagerne herunder i kommentarfeltet eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen.
God bagelyst 💖
Kransekagestykke med pistacie
Udstyr
Ingredienser
Kransekagemasse
Chokoladelåg
Sådan gør du
Kransekagemasse
Chokoladelåg
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri banankage
Upside-down banankage med karamelliseret bananer… er den bedste banankage, og endda glutenfri
Glutenfri oreokage
Kagen for chokolade-elskere. Den dybde mørke chokolade passer perfekt sammen med den let syrlig og fløjlsblød creme
Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantillyAf alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags... Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi... tja, det er ikke noget man selv laver...
0 kommentarer