Kransekagestykke med pistacie
Kransekage, anyone?
Har du altid kunne lide kransekager? Indrømmet, det er noget jeg har lært at elske.
Den første gang jeg smagt kransekage, fra bageren, syntes jeg det var lidt tørt, og det smagt alt for meget af marcipan.
Men så smagte jeg min venindes kransekage, tilbage i 2011, da vi holdt nytår sammen for første gang… Oh my, hvor var det lækkert og slet ikke tør.
Denne opskrift er inspireret af én jeg så på Instagram og også fordi jeg elsker, at lege med smag og kreere noget anderledes.
Første gang jeg lavede denne her var med tanke om at lave en overflødighedshorn. Men dejen er bare for blød til at kunne bygges op til enten et tårn eller horn.
Så den er blevet til kransekagestykker og i år har jeg tilsat en lækker, sprød låg af en blanding af hvidchokolade, jordbærchokolade og Ruby – alle 3 er fra Callebaut – som jeg er ambassadør for (reklame).
Så. God fornøjelse og lad mig vide hvad du synes om kransekagerne herunder i kommentarfeltet eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen.
God bagelyst 💖
Kransekagestykke med pistacie
Udstyr
Ingredienser
Kransekagemasse
Chokoladelåg
Sådan gør du
Kransekagemasse
Chokoladelåg
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri Sacher Torte
Dyb chokoladekage for chokolade-elsker. Denne luftig og saftig kage følges ad en syrlig/sød abrikos marmelade og giver dig en lækker muldfuld
Glutenfri Madeleines med karamel og hindbær
Længe har jeg ønsket at prøve disse fine små franske kager. Her får du en anderledes version, hvor der både er karamel og hindbærpulver i dejen
Glutenfri Red Velvet Cupcake
Denne glutenfri red velvet cupcake er luksuriøs, velsmagende og køn at se på. Nyd den til fester eller en “bare-fordi” dag.
0 kommentarer