Vegansk Glutenfri Gnocchi
Den ægte italiensk Gnocchi uden æg og uden gluten
Gnocchi er min absolut yndlings pasta. Punktum!
Dog det med at lave Gnocchi opstod som et behov efter børnene fik konstateret cøliaki. Da det er svært at finde god glutenfri Gnocchi på hylderne.
Denne opskrift stammer fra én af mine faster, der har altid lavet Gnocchi helt fra bunden. Der er selvfølgelig modifikationer, for der er hverken æg, ost eller gluten i min opskrift.
Jeg håber du nyder den og at du også har lyst til at lege med farven/smagen på Gnocchi.
De pulver jeg bruger som farvestof er ægte frysetørret grøntsager, som udover at give den flotte farver, bidrager med ekstra ernæring til pastaen.
Spinatpulver, rødbedepulver, sød kartoffelpulver, gærflager samt roasted tomater kan alle findes på Koros webshop, hvor du får 5% rabat på alt ved at bruge min kode GLUTENFRIMOR. (Reklame)
Til denne opskrift brugte jeg Finax glutenfrimel (som jeg fik tilsendt fra Valsemøllen – reklame), for at prøve noget andet end min egen melblanding. Her kan der ikke smages forskel.
Lad mig vide hvad du synes om retten herunder i kommentarfeltet (giv den gerne stjerner) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din dessert med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise på Instagram.
God madlyst 💖
Vegansk Glutenfri Gnocchi
Ingredienser
Til Gnocchi Tricolore
Vegansk Tomatsauce
Sådan gør du
Gnocchi Tricolore
Vegansk Tomatsauce
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri pizzabund
Denne her er nok den bedste glutenfri pizzabund, som giver lækre, luftige og saftige pizzaer
Juleskinke – Appelsin glaseret skinke
Juleskinke er en nem og hurtig alternativ til julemiddagen, der kombinerer appelsin, honning og skinke i en skøn ret
Bagekartofler med kalkunbacon og mascarpone
Bagekartofler med kalkunbacon og mascarpone fyld er klar på under 30 minutter
0 kommentarer