Vegansk Glutenfri Gnocchi
Den ægte italiensk Gnocchi uden æg og uden gluten
Gnocchi er min absolut yndlings pasta. Punktum!
Dog det med at lave Gnocchi opstod som et behov efter børnene fik konstateret cøliaki. Da det er svært at finde god glutenfri Gnocchi på hylderne.
Denne opskrift stammer fra én af mine faster, der har altid lavet Gnocchi helt fra bunden. Der er selvfølgelig modifikationer, for der er hverken æg, ost eller gluten i min opskrift.
Jeg håber du nyder den og at du også har lyst til at lege med farven/smagen på Gnocchi.
De pulver jeg bruger som farvestof er ægte frysetørret grøntsager, som udover at give den flotte farver, bidrager med ekstra ernæring til pastaen.
Spinatpulver, rødbedepulver, sød kartoffelpulver, gærflager samt roasted tomater kan alle findes på Koros webshop, hvor du får 5% rabat på alt ved at bruge min kode GLUTENFRIMOR. (Reklame)
Til denne opskrift brugte jeg Finax glutenfrimel (som jeg fik tilsendt fra Valsemøllen – reklame), for at prøve noget andet end min egen melblanding. Her kan der ikke smages forskel.
Lad mig vide hvad du synes om retten herunder i kommentarfeltet (giv den gerne stjerner) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din dessert med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise på Instagram.
God madlyst 💖
Vegansk Glutenfri Gnocchi
Ingredienser
Til Gnocchi Tricolore
Vegansk Tomatsauce
Sådan gør du
Gnocchi Tricolore
Vegansk Tomatsauce
Flere opskrifter fra denne kategori
Bagekartofler med kalkunbacon og mascarpone
Bagekartofler med kalkunbacon og mascarpone fyld er klar på under 30 minutter
Flettetbrød med oliven og blå ost
Oliventapenade, palmehjerter og blå ostJa, brødet her kan måske dele vandet. I hvert fald ved første øjenkast. Der er mange, der ikke bryder sig om blå ost - mine børn inklusivt. Så da jeg fortalte produktionen om min smagssammensætning, blev der løftet øjenbryn,...
Friteret ostekugler
Gouda, Parmesan, Mascarpone og Za'atarI brasilien har vi en "usagt" tradition, når det gælder fest (nytår, fødselsdag, receptioner, mm). Traditionen er en buffet af bland andet, friturestegt snacks. Én af mine yndlings er en version af denne her lavet af ost. Den ægte...
0 kommentarer