...

Glutenfri Crinkle Cookies

Anelises Crinkle Cookies

En brownie lavet om til en cookie

Glutenfri Crinkle Cookies er den ultimative hyggekage fordi den tager udgangspunkt i en brownie (med modifikationer) og bliver til en lækker cookie, som er sprød udenpå og saftig indeni.

Kagerne har også en cute udseende som om den er rulet i sne – et sjovt bagværk til at lave med ungerne.

Fordi kagerne holder længe, er de også god som ekstra lækkerier til madpakken, til når der kommer gæster på besøg eller når man lige trænger til en lækker, simple og nem kage.

Lad mig vide hvad du synes om småkagerne herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din dessert med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise på Instagram.

God bagelyst 💖

Glutenfri Crinkle Cookies - Anelise Severinsen

Glutenfri Crinkle Cookies

Prøv at forestille dig en lækker brownie... som blev lavet til en cookie... netop! Det er sådan crinkle cookies smager og den er piv lækker.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Køletid 2 timer
Samlet tid 2 timer 32 minutter
Ret Dessert, Snack
Køkken Amerikansk
Antal 44 stk

Ingredienser
  

  • 100 g brunfarin
  • 100 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 60 g smør - stuetempereret
  • 2 æg
  • 1/4 tsk salt
  • 60 g kakaopulver
  • 150 g lys melblanding - kan erstattes med hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • Flormelis
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

  • Pisk smør sammen med brunfarin, sukker, vaniljesukker og salt indtil lys og cremet.
    Tilsæt æggene og pisk til en ensartet masse.
    Bland de tørre ingredienser sammen og sigt dem i dejen. Rør dejen med en K-spade eller med hænderne til de tørre ingredienserne er absorberet og dejen er ensartet.
    Pak dejen i en køkkenfilm og sæt den på køl i minimum 1 time - gerne 2 timer.
    Brug en tsk måler og lav kugler af dejen. Sæt kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Hæld flormelis i en skål eller dybtallerken og rul kuglerne deri. Sæt kagerne tilbage på bagepladen og sæt den på køl mens du varmer ovnen op til 175° grader varmluft.
    Sæt bagepladen i ovnen og bag kagerne i 12-15 minutter. Jeg bager mine kun i 12 minutter, men prøv dig frem.
    Lad kagerne køle ned på pladen i ca. 10 minutter og flyt dem på en bagerist. Når de er helt afkølet kan du gemme dem i en kagedåse i op til en uge.
Keyword chokolade, glutenfri, småkager
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

Flere opskrifter fra denne kategori

Glutenfri oreokage

Glutenfri oreokage

Kagen for chokolade-elskere. Den dybde mørke chokolade passer perfekt sammen med den let syrlig og fløjlsblød creme

læs mere
Fastelavnsdonut med solbærcurd

Fastelavnsdonut med solbærcurd

Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantillyAf alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags... Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi... tja, det er ikke noget man selv laver...

læs mere

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

error: Content is protected !!

Discover more from anelise.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading