Glutenfri hvid fersken eclair med vanilje
Glutenfri vandbakkelser med hvid fersken og vanilje er forførende
Disclaimer: til denne opskrift bruger ingredienser fra mine samarbejdspartnere, Callebaut og Mette Ravn Vanilje.
Glutenfri hvid fersken eclair med vanilje er den dessert vi havde til nytårsaften og sikke en lækker bisken, jeg endte med at diske op.
Den ekstra syrlige hvid fersken kompot gav en dejlig og let kontrast til den fløjlsblød vaniljecreme. Desuden er kombinationen af hvid fersken og vanilje som et match made in heaven.
Når du bage glutenfri vandbakkelse er det vigtigt du ikke åbner ovnen under bagningen og at du venter til kagerne får en dejlig gyldnefarve. På den måde får du vandbakkelser, der er sprøde udenpå og helt gennembagt og hullet indeni.
Til opskriften her brugte jeg 2 forskellige vaniljer fra Mette Ravn Vanilje, og dem jeg har valgt passer helt perfekt til de forskellige elementer, som løfter smagen på en måde jeg ikke havde oplevet før. Så dem kan jeg klart og helhjertet anbefale. Du kan se de forskellige typer vanilje Mette Ravn har på hendes hjemmeside her.
Lad mig vide hvad du synes om glutenfri hvid fersken eclair med vanilje herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din kreation med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram. De billeder, der bliver delt med mig, bliver delt videre på min story og gemt i højdepunktet “Made by You”.
Kram og god fornøjelse
Anelise
Glutenfri hvid fersken eclair med vanilje
Udstyr
Ingredienser
Vandbakkelse
Hvid fersken kompot med vanilje
Vaniljecreme
Vanilje chantilly
Hvid chokolade glaze (ganache)
Samling & Pynt
Sådan gør du
Vandbakkelse
Hvid fersken kompot med vanilje
Vaniljecreme
Vanilje chantilly
Hvid chokolade glaze (ganache)
Samling & Pynt
Flere opskrifter i samme kategori
Glutenfri banankage
Upside-down banankage med karamelliseret bananer… er den bedste banankage, og endda glutenfri
Glutenfri oreokage
Kagen for chokolade-elskere. Den dybde mørke chokolade passer perfekt sammen med den let syrlig og fløjlsblød creme
Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantillyAf alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags... Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi... tja, det er ikke noget man selv laver...
0 kommentarer