...

5 produkter, der kan hjælpe dig med at reducere fine linjer og rynker

Anelises hudplejefavoritter fra Cocopanda

Disclaimer: indlægget indeholder affiliate-links. Det koster dig ikke ekstra, til gengæld tjener jeg en lille bite procentdel af det indkøb lavet igennem mit link.

Jeg er en 40-årig kvinde, og jeg har været interesseret i hudpleje i mange år. Jeg tror, at det er vigtigt at have en god hudplejerutine, uanset alder. Men efter 40’erne begynder huden at ældes hurtigere, og det er derfor vigtigt at bruge produkter, der kan hjælpe med at forsinke ældningstegn.

Dog op indtil jeg var omkring 23 år brugte jeg ikke andet end koldt vand til at vaske ansigtet. Fordi jeg ikke vidste bedre, jeg blev ikke opdraget til at pleje min hud eller hår siden jeg var barn.

Tit kom min mor hjem med nye skønhedsprodukter, men hun altid sagde jeg ikke skulle tænke på det før jeg begyndte at få rynker. Det er jeg ikke enig i, og hvor jeg ønsker jeg var vokset op med en anden mentalitet. For jeg synes det er vigtigt at passe på sin hud uanset alder.

Jeg indrømmer, nogle gange bliver jeg lidt dovn og springer hvor gærdet er lavest: det vil sige, jeg kan sagtens finde på at sove med makeup på, hvis jeg er for træt til at få den fjernet eller springe over at smøre min krop med bodylotion, selvom jeg kan se min hud er ekstrem tør. Men det bliver et indlæg til en anden gang.

I dag vil jeg dele mine favoritprodukter fra Cocopanda, som er en online shop med et stort udvalg af skønhedsprodukter. Jeg har et affiliate-samarbejde med Cocopanda, men jeg anbefaler produkter, som jeg selv bruger/har brugt og elsker.

skincare by Anelise

Hvorfor er det vigtigt at have en hudplejerutine?

Du har måske allerede hørt, at huden er vores største organ, og den er vigtig for vores helbred og velvære. En god hudplejerutine kan hjælpe med at holde huden sund og smuk i alle aldre, men den er især vigtig efter 35 år.

Efter 25 år begynder huden lige så stille at ældes på grund af naturlige faktorer, såsom solskader, miljøforurening og efter de 35-40 år er alderstegnene begyndt at blive tydeligere som følge af tab af kollagen, som vi taber mere og mere for hvert år. En god hudplejerutine kan hjælpe med at forsinke disse ældningstegn og holde huden sund og smuk.

Hvordan kan du opretholde en smuk hud og ældes med yndighed?

Her er nogle tips til, hvordan du kan opretholde en smuk hud og ældes med yndighed:

Følg en god hudplejerutine

En grundlæggende hudplejerutine bør omfatte følgende trin:

    • Morgen: Vask ansigtet med en mild rensegel, fugt huden med en dagcreme med solbeskyttelse og brug en øjencreme.
    • Aften: Vask ansigtet med en mild rensegel, brug en toner, et serum med anti-aging ingredienser og en natcreme.

Brug solbeskyttelse hver dag

Solskader er en af de største årsager til ældningstegn i huden. Her må jeg indrømme, at jeg ikke er så god til at bruge solcreme i vintermåneder. Jeg synes jeg er tit for bleg og bruge hver mulighed jeg har for at få lidt sol – naturlig sol. Om sommeren bruger jeg først solcreme i ansigtet, når jeg ved jeg skal opholde mig længe udendørs. For selvom solbeskyttelse er vigtigt, føler jeg at det også er vigtigt at have D vitamin. 😉 Men det er min holdning.

Spis en sund kost og drik rigeligt med vand

En sund kost og tilstrækkelig væskeindtag kan hjælpe med at holde huden sund og smuk indefra. Sørg for at spise masser af frugt, grøntsager og fuldkorn (uanset om du spiser glutenfrit eller ej).

Jeg ved godt, det kan være svært at tænke på jeg spiser varieret, når jeg bager så mange bagværk og kager som jeg gør. Men jeg kan virkelig mærke, både i. min krop og vægten, når jeg ikke spiser en sund kost.

Undgå rygning

Hvis der er noget jeg virkelig hader er rygning og lugten af cigaretrøg. Mange fra min familie røg, da jeg var barn og jeg endte tit på skadestuen med astma/bronkitis og var blå i ansigtet på grund af andres rygning.

Som  ungekvinder, var jeg altid ambivalent i at komme ud med vennerne til bar eller doskoteker, for selvom ingen af mine venner røg, mange andre gjorde det… i lukkede lokaler. Så jeg fik det virkelig dårligt.

Da jeg var gravid kunne jeg lugte cigaretrøg flere kilometer fra afstand og fik en voldsom kvalme af lugten. Desværre er det noget jeg stadig døjer med og kan virkelig ikke lide når jeg bliver udsat for andres cigaretrøg – de skal have deres frihed til at ryge. Det skal vi, der ikke ryger, også… desværre er det ikke sådan det fungerer. Jeg synes det burde finde lukke “telfonboks” for dem, der vil ryge, så ingen andre bliver udsat for deres generende vane.

Anyway, rygning skader huden og fremskynder ældningsprocessen. Og så er det virkeligt klamt.

Få nok søvn

Søvn er vigtigt for at give huden tid til at reparere sig selv. Har du nogensiden hært om “beauty sleep”? 😉 Og så er den vigtigt for at opretholde en god mental sundhed.

Brug produkter, der er egnede til din hudtype og alder

Det er vigtigt at vælge produkter, der ikke vil irritere din hud eller forværre eventuelle hudproblemer. Så vælg de produkter, det passer specifikt til din hud og dit behov.

Mine favoritprodukter fra Cocopanda til at holde huden sund og smuk

Anelises favoritter fra Cocopanda
  • Clarins Double Serum: Dette serum er en bio-inspirerede anti-age serum1 med en tofaset hydric (vandopløselig) og lipidic (olieopløselig) formel, der for første gang dekoder ungdomssproget og booster hudens 5 vitale funktioner. Den unikke tofasede formula består af [20+1] gavnende aldringskontrollerende planteekstrakter, inklusiv gurkemejeekstrakt, som er rig på turmerone, for effektivt at målrette sig mod synlige tegn på aldring. Den opstrammer og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker, forbedrer glød, jævner hudtonen og reducerer forekomsten af porer.

 

  • Filorga Time Filler Essence: Time Filler Essence er en anti-age fugtgivende lotion, der giver glattere, strålende og revitaliseret hud. Den forbereder huden til efterfølgende hudpleje og øger effektiviteten af hudplejeprodukter. En frisk, ultralet formel med kraftfulde planteekstrakter, der udglatter, fugter og giver din hud en ny glød.

 

  • Filorga Time Filler 5XP Cream: en intenst multikorrigerende dag- og natcreme, der effektivt reducerer alle typer rynker i ansigtet og på halsen. Formlen indeholder kraftfulde og aktive ingredienser, som blødgør mimiske rynker, udfylder dybe rynker og udglatter overfladiske rynker og tegn på udtørret hud, samtidig med at den udjævner huden på halsen.

 

  • Filorga Time Filler Eyes 5XP: en multikorrigerende øjencreme, der udglatter alle typer rynker og andre aldringstegn omkring øjnene. Med sin ekspertise inden for æstetisk medicin er dette en øjencreme, der arbejder med udtrykslinjer, overfladerynker, rynker forårsaget af dehydrering og øjenlågsfolder. Lysner synligt huden omkring øjnene og reducerer mørke rande.

 

 

  • Ekstra: The Make Up Eraser: Denne makeup fjerner er en genial måde at fjerne makeup på uden at irritere huden. Den er lavet af et blødt materiale, der er skånsomt mod huden, og den er effektiv til at fjerne selv vandfast makeup. Jeg bruger den både som makeup fjerner og som vaskeklud, jeg elsker den og har droppet brug af vatrondeller. Det anbefales at bruge den 2 gange inden du smider den til vask, sammen med dine håndklæder. Derfor har jeg en  lille håndfuld, så jeg altid har en, der er ren i skabet.

Jeg håber, at dette indlæg har været nyttigt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at spørge i kommentarfeltet.

Tak for at læse med!

Anelise

Affiliate-link: Hvis du vil støtte min blog, kan du bruge mit affiliate-link, når du køber produkter fra Cocopanda. Jeg vil modtage en lille provision, som hjælper mig med at dække udgifterne til bloggen.

Flere projekter

Indretning af hjemmekontoret

Indretning af hjemmekontoret

Et hyggeligt og praktisk gør-det-selv projekt for under 1.000 kronerNogle gange tror jeg min mand og jeg har myrer i bukserne. Der går ikke særligt længe, før vi kaster os ud i et nyt projekt herhjemme... enten i hjemmet eller i haven. 2021 var dog et år uden så mange...

læs mere

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

error: Content is protected !!

Discover more from anelise.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading