Glutenfri Oreo kiks
Glutenfri Oreo kiks for den sande oreo-elsker
Disclaimer: Opskriften nævner samarbejdspartnere, som f. eks. Callebaut / Caccao Barry, som jeg er en del af deres blogger-familie.
Vi elsker oreo herhjemme… men disen børn gik over til at spise glutenfrit, har vi savnet en oreo-lignende glutenfri kiks, der har den samme. dybe, intens smag, uden den føles melet i munden.
Det har vi fundet og denne opskrift bliver du glad for, hvis du altså, lige som os er en sand oreo-elsker.
For at give mørdejen den rigtige smag og den kendetegnet sort farve, skal vi bruge sort kakaopulver og ikke almindelige. Kakaopulveret fra Cacao Barry, Noir Intense er den perfekte mulighed, da den er en anelse bitter, har jeg skruet lidt ned på mægnden vi bruger. Så smagen bliver hel perfekt.
Jeg må sige, at jeg blev lidt sur på hubby, da jeg lavede denne opskrift første gang. Det gjorde jeg fordi han kom til at spise alt for mange kiks – som skulle have været til børn, da de ikke kan spise de originale oreos.
Men så svarede hubby: “De er baree så gode… jeg kan ikke lade være med at spise dem”.
Så det endte med, at jeg skulle lave dem påny, så børnene fik flere end bare 2 kiks hver.
Jeg håber du bliver glad for denne glutenfri oreo kiks opskrift.
Lad mig vide hvad du synes om Glutenfri Oreo kiks herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din kreation med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram. De billeder, der bliver delt med mig, bliver delt videre på min story og gemt i højdepunktet “Made by You”.
Kram og solskin ☀️
Anelise
Glutenfri Oreo kiks
Udstyr
Ingredienser
Chokolademørdej
Smørcreme
Sådan gør du
Chokolademørdej
Smørcreme
Flere opskrifter i samme kategori
Glutenfri banankage
Upside-down banankage med karamelliseret bananer… er den bedste banankage, og endda glutenfri
Glutenfri oreokage
Kagen for chokolade-elskere. Den dybde mørke chokolade passer perfekt sammen med den let syrlig og fløjlsblød creme
Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantillyAf alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags... Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi... tja, det er ikke noget man selv laver...
0 kommentarer