...

Glutenfrie Pizzaer og Madbog

279,95 kr.

Glutenfrie Pizzaer og Madbrød – Pizza er en af de mest populære retter i verden, men for mennesker med glutenallergi kan det være svært at finde en god glutenfri version. Glutenfrie pizzaer & madbrød er den perfekte bog til dig, der elsker pizza, men som også ønsker at spise glutenfrit.

Bogen indeholder over 60 opskrifter på lækre pizzaer, deep pan-pizzaer, focacciaer, fladbrød og friterede snacks. Opskrifterne er simple at følge, og de er alle lavet med naturligt glutenfrit mel og med ingredienser, som er nemme at finde i de fleste supermarkeder eller onlinebutikker.

Bogen er skrevet af Anelise Severinsen, der har specialiseret sig i glutenfri bagning og siden sin deltagelse i Den Store Bagedyst i 2021 har udviklet utallige opskrifter og udgivet flere bøger. Hun giver dig gode tips og råd til, hvordan du laver den perfekte glutenfri pizza, og hun viser dig, hvordan du kan bruge glutenfrit mel til at lave lækre og sprøde madbrød.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i glutenfri bagning, vil du finde masser af inspiration i denne bog. Prøv for eksempel:

  • Klassisk pizza med tomatsauce og ost
  • Deep pan-pizza med pepperoni
  • Focaccia med friske krydderurter
  • Fladbrød med kartofler
  • Friterede squash
  • Pizza med bananer og kanel
  • Chokoladepizza

Hardback, 200 sider.

På lager

Varenummer (SKU): 978879734852-9 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Glutenfrie Pizzaer og Madbrød – Pizza er en af de mest populære retter i verden, men for mennesker med glutenallergi kan det være svært at finde en god glutenfri version. Glutenfrie pizzaer & madbrød er den perfekte bog til dig, der elsker pizza, men som også ønsker at spise glutenfrit.

Bogen indeholder over 60 opskrifter på lækre pizzaer, deep pan-pizzaer, focacciaer, fladbrød og friterede snacks. Opskrifterne er simple at følge, og de er alle lavet med naturligt glutenfrit mel og med ingredienser, som er nemme at finde i de fleste supermarkeder eller onlinebutikker.

Bogen er skrevet af Anelise Severinsen, der har specialiseret sig i glutenfri bagning og siden sin deltagelse i Den Store Bagedyst i 2021 har udviklet utallige opskrifter og udgivet flere bøger. Hun giver dig gode tips og råd til, hvordan du laver den perfekte glutenfri pizza, og hun viser dig, hvordan du kan bruge glutenfrit mel til at lave lækre og sprøde madbrød.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i glutenfri bagning, vil du finde masser af inspiration i denne bog. Prøv for eksempel:

  • Klassisk pizza med tomatsauce og ost
  • Deep pan-pizza med pepperoni
  • Focaccia med friske krydderurter
  • Fladbrød med kartofler
  • Friterede squash
  • Pizza med bananer og kanel
  • Chokoladepizza

Hardback, 200 sider.

Yderligere information

Vægt 700 g
Størrelse 26 × 20 × 3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

error: Content is protected !!