Osteboller
Ost… bare ost, masser af ost
Denne her lille sag er perfekt til snack, til morgenmaden (i stedet for wienerbrød) eller til fester.
Ostebollerne er glutenfri, sprøde udenpå og mushy indeni.
Jeg synes det bedste resultat opnås ved at kombinere forskellige slags ost, for eksempel parmesan og hvid cheddar. Men du må gerne prøve dig frem og se, hvad er det du foretrækker. Stærkere den ost du bruger mere smag vil dine osteboller have.
De er bedste når de spises med det samme, men du kan også fryse den ned, så du har det til en anden gang.
For at fryse den ned skal du forme bollerne og placér dem på en bageplade, beklædt med bagepapir. Sæt dem i fryseren, indtil de er frosne. Så kan du flytte dem til en frysepose. Når du skal bage de frosne boller, skal du blot bage dem lidt længere, indtil de er gyldne.
Glutenfri Osteboller
Ingredienser
Sådan gør du
Noter
De er bedst når de spises med det samme.
0 kommentarer