...

Ananas is med mynte

Ananas is med mynte - Anelise Severinsen

Bliv transporteret til Bora-Bora ø med denne forfriskende is

Disclaimer: Inden du læser videre skal jeg oplyse, at denne opskrift blev udviklet i forbindelse med et samarbejde med Sage og deres ismaskine The Smart Scoop – som jeg er oprigtigt glad for.

Idéen til denne is stammer fra min barndom… jeg husker en fed restaurant jeg tog nogle gange med min mor, der serverede ananasjuice med mynte. De kaldte juicen for Bora-Bora. Det blev en familie favorit og vi tit lavede ananasjuice med mynte derhjemme. 

Indrømmet: jeg har aldrig været på Bora-Bora men kan kun forestille mig, at smagen af ananas og mynte ville passe perfekte til paradis-øens smuk turkis-farvet udsigt.

En anden plus ved denne Ananas is med mynte opskrift er, at det tager dig kun 10 minutter, at gøre ismassen klar. Resten klarer ismaskinen.

Vil du have en mere cremet is, kan du sagten blande frosne ananas med lidt vand og passe den igennem en si, for at fjerne fibrene fra frugten. Jeg har ikke noget imod, at have dem med i min is, men det giver lidt tekstur til isen.

Lad mig vide hvad du synes om Ananas is med mynte herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din kreation med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram. De billeder, der bliver delt med mig, bliver delt videre på min story og gemt i højdepunktet “Made by You”.

Kram og is-scoops ☀️
Anelise

Ananas-mynte is Anelise Severinsen

Ananas is med mynte

Den perfekte is for en varm sommerdag - og det hele kan gøres klar på kun 10 minutter. Mynte og ananas er et match made in heaven og dens cremet konsistens smelter bare i munden i en eksplosion af friskhed.
No ratings yet
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 55 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk, Italiensk
Antal 8 personer

Udstyr

Ingredienser
  

 • 350 g frosne ananas
 • 1/2 dl yuzu sirup - kan undlades eller erstattes med citronsyrup
 • 100 g sukker
 • 1 håndfuld friske mynte-blad
 • 2,5 dl piskefløde
 • 20 g glukosesirup
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

 • Bland alle ingredienser i en blender og hæld massen i ismaskinen.
  Tænd The Smart Scoop og tryk på pre-cool funktion, indstil hårdhed til Gelato II og tryk start. Når ismassen er kølet ned til den optimale temperatur, vil maskinen bippe og bede dig at starte det valgte program.
  Nyd isen med det samme - eller du kan still den i fryseren og nyde den senere.
Keyword Gelato, glutenfri, Is, sommer
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

Flere opskrifter i samme kategori

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

error: Content is protected !!

Discover more from anelise.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading