Denne kartoffelpasta er så lækker især når den kan laves i 3 farver ved at putte flere grøntsager i dejen. I opskriften er der et hack, der vil gøre arbejdstiden endnu hurtigere.
400gmosede kogt kartofler - kan erstattes med 1 pakke kartoffelmospulver
150gFinax glutenfri mel Universal
50gFinax Grov glutenfri mel
15ggærflager
1tskfint salt
Til Gnocchi Tricolore
1tskspinatpulver
1tskrødbedepulver
1tsksød kartoffelpulver (eller rismel)
Vegansk Tomatsauce
1/2spskolivenolie
3spskKoro's Roasted tomato spread med krydderurter
Gærflager til drys
Frisk rosmarin til drys - kan erstattes med basilikum
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Mos kogt og afkølet kartofler. Har du ikke kartoflerne liggende i køleskabet, eller skal du lave maden i en fart, kan du sagtens brug en pose kartoffelmospulver. Tilbered kartoffelmos ved at hælde posens indhold i en skål, tilsætte 5 dl kogende vand og rør rundt til en ensartet kartoffelmos. Lad den køle ned til den er lun.Ælt alle ingredienser sammen til en glat og ensartet dej. Jeg plejer at ælte den i hånden - derfor er det en god idé, at vente til kartoffelmosen er lun. Du kan sagtens ælte dejen i røremaskinen med K-spade.
Gnocchi Tricolore
Del dejen i 3 lige klumper.Ælt spinatpulver i den ene del, rødbedepulver i den anden og sød kartoffelpulver (eller rismel) i den 3.Ælt alle 3 dejklumper for sej til farven er ensartet.Tril en lange pølser med hver dej, så de måler hver især ca. ø 2,5 cm. Det er en god idé, at dække de dejklumper du ikke arbejder på med et stykke køkkenfilm, for at undgå de tørrer ud undervejs.Skær stykker af dejen i den ønsket størrelse og lægge dem på et stykke bagepapir. Lad dem hvile i ca. 30 minutter - uden at tildække dem.Kog dem i let saltet vand indtil de kommer op på overfladen - det tager ca. 2 minutter (afhængig af den størrelse du har lavet dine Gnocchi).
Vegansk Tomatsauce
Varm olivenolie på en pande, tilsæt Koros tomatpaste og lad den koge op.Hæld de kogte Gnocchi på panden og rist den let i et par minutter ved middel-høj varme.Hæld Gnocchi på en tallerken og drys med gærflager og frisk rosmarin (eller basilikum).