Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Pisk smør sammen med brunfarin, sukker, vaniljesukker og salt indtil lys og cremet.Tilsæt æggene og pisk til en ensartet masse.Bland de tørre ingredienser sammen og sigt dem i dejen. Rør dejen med en K-spade eller med hænderne til de tørre ingredienserne er absorberet og dejen er ensartet.Pak dejen i en køkkenfilm og sæt den på køl i minimum 1 time - gerne 2 timer.Brug en tsk måler og lav kugler af dejen. Sæt kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir.Hæld flormelis i en skål eller dybtallerken og rul kuglerne deri. Sæt kagerne tilbage på bagepladen og sæt den på køl mens du varmer ovnen op til 175° grader varmluft.Sæt bagepladen i ovnen og bag kagerne i 12-15 minutter. Jeg bager mine kun i 12 minutter, men prøv dig frem.Lad kagerne køle ned på pladen i ca. 10 minutter og flyt dem på en bagerist. Når de er helt afkølet kan du gemme dem i en kagedåse i op til en uge.