Jeg havde en rest af den lækreste chokolademælk fra Vanhouten herhjemme, så den brugte jeg til denne kage, som smelter i munden med den bløde chokoladefondant midte.
Gold kakaopulver til drys - kan erstattes med 100% kakaopulver
Flormelis til drys
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Pisk æg sammen med sukker til en luftig og lys æggesnaps. Tilsæt æggene i og pisk til en ensartet masse. Tilsæt smeltet smør og pisk lidt mere til det hele er blandet sammen.Sigte melet og vend den i dejen med en dejskraber, indtil der ikke længere er synlige klumper af mel.Tilsæt kakaomælk og rør dejen til den er ensartet.Smør muffinsforme med lidt smør eller fedt spray og drys den med kakaopulver (enten almindelig bagekakao eller Gold kakaopulver - også fra Vanhoutten).Fordel dejen mellem de 6 forme og bag kagerne i forvarmet varmlufts ovn i 11 - 12 minutter ved 180 grader. Tag kagerne straks ud af ovnen, vend formene på en tallerken og befri kagerne.Drys med flormelis, krymmel eller servér med en kugle is til.