1dåsekaramelliseret kondenseret mælk - dulce de leche
Rutebilerskum
4dlpiskefløde
10rutebiler - knust
3spskflormelis
Pynt
Chokoladedragé
Slik
Friske bær
Gold Chocrocks - Callebaut
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Lagkagebunde
Varm ovnen til 175 grader varmluft.Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen til en lys og luftig creme. Tilsæt æggene - 1 ad gangen og pisk til en ensartet dej. Bland mel, bagepulver og salt sammen (hvis du bruger kakaopulver, så sæt den her også) og rør dejen sammen.Del dejen i 3x ø18-23 cm silikoneforme og bag bunde i ca. 20 minutter. Lad bundene køle helt ned inden du samler kagen.TIP: Den glutenfri lagkagebunde er ikke så godt til at blive skåret i 3 tyndere bunde, som man kan med glutenholdig lagkagebunde. Derfor foretrækker jeg at dele dejen i 3 lige portioner og bage dem for sig.
Samling
Smør et ordenligt lag af karamelliseret mælk på én af bundene. Smør hindbærmarmelade ovenpå karamellen.Placér bund nummer 2 ovenpå og gentag processen. Afslut med bund nummer 3 ovenpå det hele.Sæt kagen på køl mens du laver rutebilerskum.
Ruterbilerskum
Knus rutebilerne, så noget af det er knust til pulver og noget er knust til står bider (på størrelse med en. fin ærte). Kom rutebilerne igennem en si.Pisk fløden sammen med flormelis til en let fast skum. Du skal ikke overpiske fløden, for den vil ellers skille.Vend flødeskum sammen med rutebiler-pulver. Gem rutebilerstykkerne til pynt.
Pynt
Smør ruterbiler skum på siden og toppen af kagen, så den er helt dækket. Gem lidt skum til at dekorere med en sprøjtepose.Drys toppen af kagen med knuste rutebiler. Lav rosetter med det resterende skum.Pynt kagen med friske bær, chokoladestykker, chokoladedragé og chocrocks.
Noter
Bundene kan både laves som vanilljebunde eller som chokoladebunde. Jeg foretrækker med vanilje, men børnene er mest til chokoladebunde. Bagge versioner er mega lækre.