For at være helt ærligt, så var jeg skeptisk over det der med crumble... enten har man en hel tærtebund/låg eller ej... men jeg indrømmer, jeg var alt for hurtig om. at dømme tærten her, for den er simpelthen så lækker. Den bedste del? Den tager dig kun 10 minutter at lave den.
50grammelblanding - glutenfri - jeg bruger min egen
45gramsukker
50gramsmør - blødt
1nipsalt
Creme Fraiche eller vaniljeis til servering
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Varm ovnen til 200 grader varmluft.Vend æbler og pære sammen med kanel, kardemomme og vaniljesukker. Tilsæt en lille smule af sukkeret. Placér frugterne i et ovnfast fad eller i en silikoneform à ca. 20x20 cm.Rør sukker, mel, havregryn og smør sammen, til du har noget, der ligner en klumpet dej (aka. crumble). Placér crumble over frugterne.Bag tærten i oven i ca. 20 minutter, eller indtil tærten er gylden.Tag tærten ud af ovnen og gå i krig med det samme... hvis du kan, må du også gerne vente indtil den bliver kold. Men helt ærligt, hvem gider det?