Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne sammen i en skål med en piskeris. Sørg for alt sukkeret er rørt i væsken og er blevet opløst. Alternativt, kan du blande massen med en stavblender. NOTE: Jeg plejer at købe passionsfrugter i terninger i Bilka - de er nemlig på frost og på den måde, har jeg altid passionsfrugter liggende. Der er kerner i dem, så husk at sig kernerne fra, hvis du ikke bryder dig om dem.Tænd The Smart Scoop ismaskine og start pre-cool funktion. Når maskinen bipper og fortæller den er klar, sæt ismassen i isbeholder og sæt isbeholderen i maskinen. Vælg sorbet program (der er 3 forskellige hårdhed indenfor sorbet, valg den du ønsker dig), klik på start.Når ismaskinen har lavet det hårdt arbejde - mens du lå og slikkede solen, spiller den en fin musik. Sluk for ismaskinen, flyt sorbet over i en fryseboks, husk at hælde noget is fra til dig. Sæt boksen i fryseren og nyd din sorbet! Hvis isen er blevet for hårdt, når du skal spise efter et par dage, bare lad boksen stå i ca. 15 minutter på køkkenbordet.